Thank you to all our partners and clients for supporting our projects and attending our trainings. Here are a few of their feedback:

[EN] [Training]

Thank you for a very interesting training in an area which is increasing more and more important for the BRCC. I appreciate the work you did before the training with us to better understanding our organization and needs.

The level and relevance of the content you went into during our one days training was excellent, we covered allot of ground and received valuable practical insights on how to leverage social media as a major communication channel for our activities.

CEO British-Romanian Chamber of Commerce

 

[RO] [DigiGov] [Blog]

DigitalDiplomacy.ro este un proiect util instituţiilor publice prin prisma exemplelor de bune practici pe care le promovează şi care vizează comunicarea instituţională prin intermediul canalelor de Social Media.

Direcţia de Comunicare a Ministerului Afacerilor Externe a avut o colaborare foarte bună cu echipa DigitalDiplomacy.ro, alături de care a organizat una dintre ediţiile întâlnirilor DigiGov destinată responsabililor de Comunicare prin Social Media din instituţiile publice şi ambasadele acreditate la Bucureşti.

Urăm mult succes echipei şi pentru proiectele viitoare!

Direcţia Purtător de Cuvânt şi Comunicare a Ministerului Afacerilor Externe

 

[RO] [DigiGov] [Blog]

Întâlnirile DigiGov îmi plac foarte mult: atmosfera este prietenoasă, non-formală. Temele abordate au fost întotdeauna bine alese şi de actualitate. Am cunoscut profesionişti, am aflat cum pot sa îmi îmbunătăţesc activitatea, am aflat cum lucrează alte instituţii publice. Sper să continue multă vreme de acum încolo.
Blogul DigitalDiplomacy.ro conţine informaţii interesante, prezentate într-un mod viu, creativ.

Consilier Cancelaria prefectului, Instituția Prefectului Municipiului București

 

[RO] [DigiGov]

Întâlnirile DigiGov au fost foarte utile, în primul rând pentru că au oferit comunicatorilor din administraţia centrala cea mai bună ocazie să se cunoască între ei şi să identifice provocările comune, cu care se confruntă în fiecare zi, legate de reţeaua complicată de constrângeri specifice mediului online, canalului de comunicare – reţelele sociale, dar şi de natura instituţională. La fel de folositor a fost să-i vizităm pe comunicatori „la ei acasă”, unde ne-au primit cu atâta plăcere şi mândrie şi unde am descoperit câtă muncă, perseverenţă şi inventivitate stă în spatele fiecărei campanii. Şi în fine, am ascultat cu plăcere opiniile specialiştilor invitaţi la întâlniri, care ne-au oferit o perspectivă personală asupra mediului şi a strategiilor de comunicare online. După părerea mea, toţi comunicatorii din administraţia publică ar trebui să se poată reuni periodic în astfel de întâlniri.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice

 

[RO] [DigiGov]

Reţeaua DigiGov este cel mai bun lucru care ni se intamplă nouă, comunicatorilor din administraţie. Este singura reţea funcţională de comunicatori din administraţia publică. Desi au mai existat/ există tentative, întâlniri interministeriale, grupuri online, acestea nu au funcţionat pe termen lung fie din lipsa timpului de a organiza şi de a coordona aceste grupuri, fie din lipsa de asumare a rolului de coordonator sau din dorinţa de a armoniza comunicarea în administraţie.

Este o reţea informală şi totodată bine coordonată iar stilul informal încurajează discuţiile. Există posibilitatea de a propune teme pentru discuţiile următoare în funcţie de interesele fiecăruia şi de specificul comunicării în instituţiile participante, reprezintă un fel de training aplicat, iar faptul că exista o echipă de coordonare care organizează totul oferă comfort şi asigură disponibilitatea membrilor reţelei.

De asemenea, reţeaua a fost construită astfel încât să utilizeze atât tehnici online de interacţiune (discuţii pe grupul închis de Facebook, GoogleDocs pentru brainstorming, diferite sondaje pentru luarea deciziei, blogul digitaldiplomacy.ro pentru cele mai noi aplicaţii, sfaturi, interviuri etc.) cât şi întâlniri offline, coordinatorii înţelegând foarte bine că e nevoie de interacţiune faţă în faţă pentru a suda relaţiile.

Anonim

 

[RO] [DigiGov] [TRAINING]

Apreciem rolul determinant avut de instituția dumneavoastră în implementarea și dezvoltarea comunicării instituțiilor publice prin rețelele de socializare. Personal am apreciat informațiile oferite prin ghidul social media, training-urile de inițiere a personalului din sectorul public în comunicarea prin social media și contribuția la dezvoltarea unor relații interinstituționale între comunicatori prin schimbul de experiență împărtășit în cadrul întâlnirilor lunare DigiGov!
Vă mulțumim și vă dorim un 2016 așa cum l-ați planificat! Contați pe noi!

Echipa Social Media M.Ap.N.